Grupp grön

Juristbyrå i Stockholm

Kontakta oss

 

 

 

 

Affärsjurister med spetskompetens inom bolagsrätt och tvistemål
 

Söker du en erfaren juristbyrå som värdesätter kvalitet, pålitlighet och ett personligt bemötande? Vi på DER Juridik har gedigen erfarenhet av bolagsrätt och tvistlösning.

Inom bolagsrätten uppkommer ofta frågor om emission, bolagsstämma, årsstämma, compliance, styrelsefrågor och bolagsstyrning. Vidare kan tvister uppstå mellan olika personer inom bolagets ledning, mellan bolaget och styrelseledamot eller aktieägare och även mer generellt kring frågor om hur ett företag ska styras.  

Vi kan hjälpa dig eller ditt företag med alla frågor inom bolagsrätten. Exempel på frågor vi löpande hanterar och lämnar rådgivning avseende är:

  • Bildande, omstrukturering och avveckling av bolag
  • Företrädaransvar för styrelser
  • Compliance
  • Emissioner
  • Årsstämmor, bolagsstämmor och föreningsstämmor
  • Tvistlösning mellan företrädare, bolag och företrädare eller dylikt

Vår rådgivning till klienter är strategisk och tar ett helhetsperspektiv på dina frågor. Byrån har omfattande erfarenhet av att biträda bolag och dess företrädare vid komplexa frågeställningar inom bolagsrätten.

Vi jobbar resultatinriktat med fokus på effektivisering och tillgänglighet, för att på ett smidigare och kostnadseffektivare sätt leverera juridiska tjänster till varje enskild klient.

Välkommen att kontakta oss direkt eller via vårt kontaktformulär

Kontakta oss genom att skicka in din förfrågan via vårt formulär

Namn(Obligatoriskt)

Våra kontaktuppgifter

 

Lilla Nygatan 14
111 28 Stockholm

Visa på karta

+46 76 822 70 08
kontakt@derjuridik.se