Investeringsrätt

Kontakta oss

 

Investeringsrätt

Internationell investeringsrätt är ett växande tvisteområde som blir aktuellt för allt fler bolag och stater i dagens globaliserade värld. Tvister som uppstår inom investeringsrätten är av särskild komplexitet på grund av det unika regelverket som omger dem. Med över 3 000 investeringsskyddsavtal blir området både relevant och svårnavigerat.

Området kräver en djup förståelse av flera juridiska rättsområden, bland annat internationella skiljeförfaranden, allmän traktaträtt, internationell förmögenhetsrätt, internationell investeringsrätt med mera. Det krävs en förmåga att navigera det internationella rättslandskapet.

Vår expertis

DER Juridik besitter den kunskap och erfarenhet som krävs för att ta oss an uppdrag inom internationell investeringsrätt eftersom vår kompetens grundas i både teori och praktik. Våra jurister har publicerat artiklar i ett flertal internationella publikationer, forskat i området och undervisar i området på universitet i hela världen, bland annat i USA, England, Sverige och Indien. Vi har således en djup förståelse för investeringsrätt. Dels besitter vi en djup förståelse för internationell rätt, inklusive de multilaterala och bilaterala överenskommelser som styr internationella investeringar, dels är våra jurister specialiserade inom alla former av skiljeförfaranden.

Den unika kombinationen av teori och praktik gör att vi hänger med utvecklingarna på området och gör oss till en ledande byrå inom internationella investeringstvister. Dessutom skiljer vi oss från de konventionella storbyråerna genom att erbjuda specialiserad och skräddarsydd rådgivning och representation i tvistens alla stadier.

För oss står kvaliteten och den personliga insatsen som vi kan erbjuda våra klienter alltid i centrum. Därför anpassar vi våra strategier efter klientens mål och specifika behov. Det innebär att vi stundtals bär delar av den ekonomiska risken tillsammans med vår klient. Du kan läsa mer om det här

Hur vi kan hjälpa dig

För oss är det viktigt att uppnå en lösning som är i våra klienters bästa intresse och som skyddar deras rättigheter och ekonomiska intressen.

Varje investeringstvist är unik. Därför börjar vi varje ärende med en noggrann analys och genomgång av klientens behov och mål innan vi sätter upp en strategi.

Oavsett tvistens omfattning och karaktär är vi på DER Juridik alltid redo att möta de utmaningar som våra klienter står inför. När du väljer DER Juridik får du inte bara tillgång till vår erfarenhet och expertis utan även en personlig och dedikerad ansats. Genom hela processen kommer vi att uppdatera, vägleda och ge råd baserat på väl genomtänkta rättsutredningar och strategiska överväganden. Vi erbjuder noggrannhet, hängivenhet och resultat.

Vi ser fram emot att tillvarata dina intressen!

Vi som arbetar med investeringsrätt

Andra verksamhetsområden

Välkommen att kontakta oss direkt eller via vårt kontaktformulär

Kontakta oss genom att skicka in din förfrågan via vårt formulär

Namn(Obligatoriskt)

Kontaktuppgifter

 

Lilla Nygatan 14
111 28 Stockholm

Visa på karta

+46 76 822 70 08
kontakt@derjuridik.se