Tvistlösning

Kontakta oss

 

Tvistlösning

Vår expertis

Vi på DER Juridik har en stor erfarenhet och en mångsidig expertis inom tvistlösning i alla dess former. Våra jurister har hanterat allt från mindre tvister mellan enskilda parter till komplexa tvisteföremål som har involverat flera parter, stora bolag, statligt ägda bolag, stater och som dessutom har slitits i olika jurisdiktioner och under olika lagval.

Vi har framgångsrikt företrätt svenska och internationella klienter i domstol och skiljeförfaranden inom många olika verksamhetsområden och branscher, till exempel fastighetsrätt, entreprenadrätt, aktieägartvister, bolagsrätt, försäkringar, licensavtal, IT-rätt, offentlig upphandling, investeringstvister med mera.

Vi skiljer oss från de konventionella storbyråerna genom att erbjuda personlig, specialiserad och skräddarsydd rådgivning och representation i tvistens alla stadier. För oss står kvaliteten och den personliga insatsen som vi kan erbjuda våra klienter alltid i centrum. Därför anpassar vi våra strategier efter klientens mål och specifika behov. Det innebär att vi stundtals bär delar av den ekonomiska risken tillsammans med vår klient. Du kan läsa mer om det här.

Hur vi kan hjälpa

Varje tvist är unik. Oavsett tvistens omfattning och karaktär är vi på DER Juridik redo att möta de utmaningar som våra klienter står inför. Tillsammans med klienten sätter vi först upp en strategi för att hitta den lämpligaste och den mest gynnsamma lösningen.

Vi hanterar tvistens hela kedja. Det innebär att vi hjälper med:

  • Processlägesbedömningar
  • Utredningar
  • Skriftväxling
  • Förhandlingar
  • Medling
  • Domstolsprocesser
  • Skiljeförfaranden

Vår tvistlösningsgrupp har en gedigen erfarenhet av domstolsprocesser och av inhemska samt internationella skiljeförfaranden i både kommersiella tvister och investeringstvister. Vi förstår även vikten av att utforska alternativa tvistlösningsmetoder för att spara tid, resurser och minimera rättsliga risker för våra klienter. Därför är våra jurister även skickliga på alternativa tvistlösningsmetoder såsom till exempel förhandling och medling.

När du väljer DER Juridik får du inte bara tillgång till vår erfarenhet och expertis utan även en personlig och dedikerad ansats. Genom hela processen kommer vi att uppdatera, vägleda och ge råd baserat på väl genomtänkta rättsutredningar och strategiska överväganden. Vi erbjuder noggrannhet, hängivenhet och resultat.

Vi ser fram emot att tillvarata dina intressen!

Vi som arbetar med tvistlösning

Andra verksamhetsområden

Välkommen att kontakta oss direkt eller via vårt kontaktformulär

Kontakta oss genom att skicka in din förfrågan via vårt formulär

Namn(Obligatoriskt)

Kontaktuppgifter

 

Lilla Nygatan 14
111 28 Stockholm

Visa på karta

+46 76 822 70 08
kontakt@derjuridik.se